Terapia cu biofilm ghidat – procedura Airflow & Piezon

Terapia cu biofilm ghidat este principalul factor etiologic pentru carii, infecții parodontale și periimplantare. Parodontita, cunoscută în termeni populari ca ,,parodontoză”,  poate crește riscul de boli sistemice, cum ar fi bolile cardiovasculare și respiratorii, artrita sau diabetul.

Igiena orală regulată, combinată cu măsuri profesionale, menține biofilmul sub control – pentru o mai bună sănătate orală și sistemică. 

Terapia cu biofilm ghidat procedura Airflow & Piezon EMS Biofilm Discloser

Ce este terapia cu biofilm ghidat?

Guided Biofilm Therapy este soluția sistematică și previzibilă pentru managementul biofilmului dentar în profilaxia profesională, folosind tehnologiile de ultimă oră AIRFLOW® , PERIOFLOW® și PIEZON®, fiind dovedit științific.

Terapia cu biofilm ghidat constă în protocoale de tratament bazate pe diagnosticarea individuală a pacientului și evaluarea riscurilor pentru a obține rezultate optime. Tratamentul se face în cel mai puțin invaziv mod, cu cel mai inalt nivel de confort, siguranță și eficiență.

Primul pas? Vizibilitatea biofilmului cu EMS Biofilm Discloser

– Dezvăluirea biofilmului și a zonele lor problematice cu EMS Biofilm Discloser – Revelatorul de biofilm EMS

EMS Biofilm Discloser Revelatorul de biofilm EMS MaxiloMED clinica dentara Oradea

– Culoarea va ghida îndepărtarea biofilmului

– Tartrul este mai ușor de detectat 

Procedura AIRFLOW®

– AIRFLOW ® este o procedură previzibilă pentru îndepărtarea biofilmului, a petelor și a tartrului tânăr de pe dinți, implanturi, restaurări, aparate ortodontice și din zonele supra și subgingivale.
– AIRFLOW ® este singura tehnologie care îndepărtează biofilmul din zonele inaccesibile precum gropi și fisuri adânci, spații interdentare, zone nealiniate, sub marginile coroanei, în jurul șanțurilor periimplantare, recesiuni și aparate ortodontice eficient și într-un mod minim invaziv.
– AIRFLOW ® ajută la detectarea precoce a petelor albe și a cariilor evitând tratamentele dentare agresive inutile.
AIRFLOW® păstrează integritatea dinților naturali, a implanturilor, a restaurărilor și a țesuturilor moi .

Procedura PIEZON®

– PIEZON ® cu tehnologia NO-PAIN (fără durere) oferă un tratament rapid asigurat cu precizie, siguranță și confort, de neegalat.
– PIEZON ® poate fi folosit pentru a îndepărta tartrul în 95% din toate cazurile din zonele supra și subgingivale de până la 10 mm.
– PIEZON ®  cu adaptarea corectă, angularea și mișcarea instrumentului, are ca rezultat cel mai eficient și nedureros tratament, evitând suprainstrumentarea și sensibilitatea radiculară într-un mod minim invaziv.
PIEZON ® este eficient pentru a elimina tartrul din jurul implanturilor, restaurărilor estetice și protetice fără a provoca nicio modificare pe suprafața dintelui/implantului.

Scopul tehnologiei GBT - Guided Biofilm Theraphy

– Păstrează dinții sănătoși
– Păstrează sănătoase țesuturile moi
– Întreține aparatele ortodontice
– Ajută în prevenția cariei
– Detectează cariile în stadiul lor precoce
– Ajută la menținerea implantului dentar
– Tratarea gingivitei
– Tratarea parodontitei 

Articole recomandate...