Excelența creată de Specialiști!

Rezultate excelente prin eforturile medicilor specialiști!

O întreagă echipă de medici specialiști pregătită mereu pentru tine...

prof univ dr Mihai Juncar medic primar chirurgie orala maxilo faciala clinica maxilomed oradea stomatolog dentist chirurg maxilo facil

prof. univ. dr. Mihai Juncar – ceo & founder MaxiloMED

Construirea unei echipe medicale necesită timp și efort, deoarece dorim să oferim cele mai bune tratamente dentare pentru pacienții noștri. La Clinica MaxiloMED am unit medici specialiști din București, Cluj Napoca, Timișoara și Oradea, care au arătat că fac performanță în specialitatea lor.

De exemplu echipa de chirurgie orală și maxilo-facială are o experiență de peste 15 ani în aplicarea de implanturi dentare, tratamente oncologice sau tratamente de chirurgie orală, cum ar fi odontectomia molarilor de minte.

Medici Stomatologi Oradea

Mai mult, membrii echipei MaxiloMED s-au perfecționat la multiple cursuri de specialitate din țară și străinătate, iar o parte dintre ei sunt lectori internaționali care țin cursuri de implantologie, protetică dentară sau pedodonție în țară și străinătate.

Tehnologia este fundamentală la acest moment în medicina dentară. Putem avea un diagnostic precis și putem face planificarea digitală a cazului pentru un grad cât mai mare de predictibilitate. Suportul tehnologic este esențial, mai ales pentru cazurile care impun reabilitări complexe, care implică o bună planificare și execuție, iar astfel putem anticipa rezultate care se vor vedea concret la un interval de luni sau chiar ani de la debutul tratamentului. Astfel, dacă cauți medici stomatologi în Oradea, specialiști cu acces la tehnologie modernă, te invităm să ne faci o vizită.

Stomatologia modernă implică digitalul.

În cadrul Clinicii MaxiloMED am integrat tehnologii digitale de ultimă generație, care asistă medicul aproape în fiecare etapă a tratamentului dentar.

maxilomed

    Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile

    Sau ne puteți contacta: +40 359 178 678