MaxiloMED

Tratamente dentare integrate

Servicii medicale dentare precum chirurgie orală și maxilo-facială, implantologie dentară sau estetică facială, gândite să se completeze reciproc pentru un tratament optim și stabil.

Organismul uman funcționează ca un tot unitar, iar similar se întâmplă și la nivelul feței și a cavității orale. Avansul în medicină conține două componente fundamentale care s-au completat reciproc. Pe de o parte cunoștințele medicale sunt mult mai vaste, iar pe de altă parte dispunem de o tehnologie de neimaginat în urmă cu câteva decenii

Deoarece cunoștințele medicale au crescut deosebit de mult, mai ales în ultimele decenii, este imposibil ca un om să le poată reține pe toate și să le folosească eficient, de aceea au apărut inclusiv în domeniul stomatologiei specialități multiple, care au permis medicilor să se axeze pe o anumită componentă pe care să o facă cât de bine se poate.

În Clinica MaxiloMED am reușit în timp să adunăm medici din diversele arii ale medicinei dentare, astfel încât pacientul să beneficieze de maximum de atenție în fiecare etapă de tratament dentar. Am făcut acest lucru pentru ca pacientul să nu mai fie nevoit să alerge între specialiști multipli, iar tratamentul său să decurgă ca și cum ar fi tratat de un singur medic, dar care are cunoștințele a mai multor specialiști. În acest mod obținem un tratament integrat, în care fiecare dintre noi cunoaștem la ce să ne așteptăm de la colegii noștri și ce așteptări au colegii noștri de la noi. Dar să nu uităm că, cei mai importanți membri ai echipei noastre sunt chiar pacienții noștrii

Rezultate excelente prin eforturile medicilor specialiști & primari
Găsim soluții și acolo unde crezi că ele nu există. La MaxiloMED ai o echipă întreagă de specialiști dedicată sănătății zâmbetului tău.
dr Adrian Gabara medic primar chirurgie orala maxilo faciala oradea bucuresti clinica maxilomed stomatolog dentist

“Am pus bazele MaxiloMED din dorința de a oferi servicii medicale la superlativ”

prof. univ. dr. Mihai Juncar
prof. univ. dr. Mihai Juncar
ceo & founder MaxiloMED
dr camil ianes medic specialist endodontie timisoara clinica maxilomed oradea medic endodont stomatolog dentist
video medici stomatologi oradea clinica maxilomed
maxilomed

    Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile

    Sau ne puteți contacta: +40 359 178 678