conf. univ. dr. Raluca Juncar

medic primar protetică dentară, doctor în științe medicale
dr Raluca Juncar medic primar protetica dentara clinica maxilomed stomatolog dentist medic protetician oradea
dr Raluca Juncar medic primar protetica dentara clinica maxilomed stomatolog dentist medic protetician oradea

Grija pentru detalii o caracterizează pe conf. univ. dr. Raluca Juncar, din acest motiv a ales ca specialitate protetica dentară. Specialitatea aleasă este un fundamentală pentru medicina dentară deoarece are ca principal obiectiv realizarea dinților cu implicații majore pentru pacient.

După cum spunea ”pacientul ne cere ajutorul deoarece dorește dinți nu implanturi introduse în os, iar noi trebuie să venim în întâmpinarea acestei dorințe”.

Conf. univ. dr. Raluca Juncar a ales medicina din dorința de a realiza ceva util pentru semenii săi și de a le face viața mai bună. Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca în anul 2010, doamna doctor se prezintă la concursul național de rezidențiat în toamna aceluiași an, iar punctajul obținut i-a permis să aleagă protetica dentară ca și specialitate. În anul 2014 devine medic specialist protetică dentară și în același an devine cadru universitar în cadrul Departamentului de Protetică și Materiale Dentare, din cadrul facultății de Medicină Dentară al UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca.

În anul 2016, doamna conferențiar devine doctor în științe medicale, titlu obținut ca și o confirmare și recunoaștere a activității de cercetare realizată și a articolelor publicate în reviste de prestigiu internațional. Ca urmare a activității științifice, în anul 2020 devine conferențiar universitar, titlu care confirmă rezultatele obținute, dar și munca continuă de cercetare și documentare.

Tehnologia digitală în tratamente protetice realizate de dr. Raluca Juncar

Protetica dentară a suferit o evoluție mare în ultima perioadă, din acest motiv dr. Raluca Juncar s-a axat pe învățarea și utilizarea tehnologiei digitale în cazul reabilitării protetice pe dinții naturali sau pe implanturi dentare. Rezultatele obținute au recomandat-o ca și lector la mai multe evenimente naționale dar și internaționale unde a împărtășit experiența dobândită și cu alți medici. 

În paralel doamna conferențiar a urmat cursuri de pregătire în domeniul proteticii dentare, atât în țară cât și în străinătate, fiind conștientă de faptul că pentru a oferii cele mai noi tratamente pacienților un medic stomatolog trebuie să investească în primul rând în educația sa continuă.

MaxiloMED

dr. Raluca Juncar - medic protetician Oradea

Bucură-te de o stomatologie modernă, digitalizată.

maxilomed

    Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile

    Sau ne puteți contacta: +40 359 178 678