Specialistii MaxiloMED

Specialist Chirurg maxilo facial
Acoperire
  • Chirurgie orala
  • Chirurgie maxilo faciala
  • Implantologie
MaxiloMED Oradea, Stefan Zweig 2

Conf. Univ. Dr. Mihai JUNCAR

chirurg maxilo facial

Conf. dr. Mihai Juncar este absolvent a Facultatii de Stomatologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie ”Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, promotia 2006. Tot in anul 2006, ca urmare a concursului national de rezidentiat ocupa primul loc din cele trei locuri disponibile la nivel national pe specialitatea chirurgie orala si maxilo-faciala. Din anul 2007 incepe activitatea in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca la sectia de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala.

Incepand cu anul 2008 este cadru didactic la disciplina de chirurgie orala si maxilo-faciala a Facultatii de Medicina Dentara in cadrul UMF ”Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca.

Absolva cursurile Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie ”Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, in anul 2010, pentru ca un an mai tarziu sa obtina titlul de doctor in stiinte medicale ca urmare a finalizarii tezei de cercetare intitulata ”Supuratiile capului si gatului si implicatiile lor sistemice”

Din anul 2012 este numit medic specialist chirurgie orala si maxilo-faciala.
Incepand cu anul 2016 este conferentiar universitar si sef de disciplina chirurgie maxilo-faciala si patologie orala din cadrul Facultatii de Medicina al Universitatii din Oradea. Incepand cu anul 2017 este medic primar chirurgie orala si chirurgie maxilo faciala si conducator de doctorat.

In urma activitatii de cercetare si a practicii medicale a publicat 37 de articole de specialitate. Dintre acestea, 11 articole au aparut in reviste indexate web of science si 26 se afla in baza de date internationala. De asemenea, este autorul a 3 carti de specialitate, publicate sub egida Editurii Medicale Bucuresti.

Pe parcursul activitatii medicale si de cercetare a participat la numeroase conferinte de specialitate, unde a prezentat rezultatele obtinute comunitatii medicale si stiintifice prezente la aceste conferinte internationale.

A participat la mai multe proiecte de cercetare. Unul dintre aceste proiecte l-a condus in calitate de director de proiect, intr-un alt proiect a avut rolul de responsabil proiect, iar in cadrul celorlalte 3 proiecte la care a luat parte a fost membru in echipa de implementare.

  • Membru al Societatii Internationale de Chirurgie Orala si Macilo-Faciala (International Association of Oral and Maxillo Facial Surgery)
  • Membru al Societatii Europene de chirurgie Cranio-Maxilo-Faciala (European Association for Cranio Maxillo Facial Surgery)
  • Membru al societatii Europene Pentru Osteointegrare (European Association for Osteointegration)
Recenzii pacienti
 
     
– Nume

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec aliquet sodales fermentum.

Echipa MaxiloMED