Implanturi dentare premium PrimeTaper de la Dentsply Sirona

Am introdus la Clinica MaxiloMED implanturi dentare premium Prime Taper produse de compania Dentsply Sirona. Am ales aceste implanturi dentare din dorinta de a oferi pacientilor solutii bazate pe tehnologii furnizate de producatori care au depasit proba timpului. Compania Dentsply Sirona este lider de piata in domeniul medical, avand o istorie de peste un secol. Aceasta a aparut prin fuziunea dintre compania Dentsply (USA) si Sirona (Germania) in anul 2016, ambele companii fiind fondate in a doua jumatate a secolului al XIX – lea (Dentsply in 1899 si Sirona in 1877).

Incepand cu ani 1980-1990, Sirona lanseaza sistemul CEREC CAD/CAM I – inovatie majora pe calea medicinei dentare digitalizate, sistem care este considerat si la momentul actual un punct de referinta in domeniu.
Prin extindere continua, compania a inglobat un numar tot mai mare de alte companii care au creat excelenta pe segmental lor de piata. Activitatea pe segmente diferite de piata, a permis companiei sa ofere solutii integrate pentru problemele curente aparute intr-o clinica de medicina dentara, astfel a crescut predictibilitatea si siguranta tratamentelor.

Implanturi dentare premium PrimeTaper de la Dentsply Sirona clinica maxilomed oradea

Implant Dentar produs in Suedia

Implantul dentar PrimeTaper produs in Suedia de catre compania Dentsply Sirona este rezultatul unei traditii care a inceput in Suedia, la Institutul Karolinska din Stockholm, prin aparitia primei conexiuni conice. De atunci a umat o perioada de inovatie continua, care a dus la inbunatatirea constanta a implanturilor dentare si la cresterea semnificativa a ratei de osteointegrare a acestora. Aceste inovatii constante au fost implementate mai ales pe sistemul Astra Tech Implant System, sistem care face parte impreuna cu alte branduri de productatori de implanturi din grupul Dentsply Sirona.

Implanturi Dentare PrimeTaper la Clinica MaxiloMED in Oradea

Utilizarea implanturilor dentare PrimeTaper, in cadrul clinicii MaxiloMED, ne ofera un plus de incredere in ceea ce facem. Aceasta incredere provine din faptul ca este rezultatul unirii eforturilor mai multor producatori cu traditie in producerea de implanturi dentare. Solutiile oferite de acest sistem de implanturi sunt valide atat pentru medicina dentara analogica, dar si pentru cea digital, fapt ce reduce semnificativ posibilitatea de eroare, atat in timpul chirurgical de inserare a unui implant dentar, cat si in timpul protetic, prin care se aplica dintii pe implant dentar. Forma si designul pe care il prezinta acest implant ne permite utilizarea sa in situatii multiple si variate de la inserarea imediata dupa extractia dentara, pana la situatia de os cu densitate scazuta sau foarte mare.

Credem ca utilizarea acestui sistem de implanturi dentare in cadrul Clinicii MaxiloMED ne ajuta sa oferim un plus de siguranta si predictibilitate pentru pacientii nostrii.

Articole recomandate...