Implanturi Dentare inserate de Medici Specialisti & Primari Chirurgie Orala & Maxilo-Faciala

Echipa MaxiloMED este formata din medici specialisti / primari chirurgie orala si maxilo-faciala, fiecare cu mai mult de 10 ani de experienta practica, care lucreaza in stransa colaborare cu specialisti in protetica dentara. Aceasta colaborare stransa intre chirurgie orala & maxilo-faciala si protetica dentara este deosebit de importanta, deoarece trebuie sa nu uitam ca pacientul are nevoie de dinti, iar un implant dentar este doar o metoda foarte buna de a sustine dintii de care pacientul are nevoie.

Siguranta pacientilor nostrii este foarte importata, de aceea la clinica MaxiloMED am decis ca manoperele chirurgicale, chiar si cele simple, cum ar fi inserarea unui implant dentar sa fie realizate de specialisti chirurgie orala si maxilo-faciala.

Implanturi Dentare inserate de Medici Specialisti & Primari Chirurgie Orala & Maxilo-Faciala oradea clinica maxilomed

De ce inserarea unui implant dentar este realizata de Medici Specialisti Chirurgie Orala & Maxilo-Faciala la MaxiloMED?

☑ Siguranta pentru pacient, care provine din experienta in tratarea cazurilor dificile.
☑ Timpul pacientului este valoros, iar daca acesta necesita grefe de os (aditie osoasa) sau implanturi personalizate nu se impune deplasara pacientului in alt serviciu medical, mai mult grefa de os este realizata de catre acelasi medic care va insera si implantul dentar.

☑ Complicatiile pot sa apara, chiar daca sunt minore, iar managementul acestora este optim facut de un chirurg maxilo-facial.

☑ Evaluarea competenta a starii generale de sanatate a pacientului, deoarece un specialist chirurgie orala si maxilo-faciala este dublu licențiat, atat in medicina dentara cat si in medicina generala.

Competente Chirurgie Orala si Maxilo-faciala

Problemele medicale tratate de catre aceasta specializare sunt multiple, cele mai simple sunt cele care vizeaza tratarea afectiunilor legate de dinti si alveola dentara (similar cu ce face medicul de chirurgie dento-alveolara) cum sunt: extractii dentare, aditie de os, aplicare de implant dentar, extractia maselelor de minte si altele. Dar in plus fata de cele expuse anterior aceasta specializare se ocupa si cu tratarea tumorilor de la nivelul gurii, tegumentelor fetei si gatului pana la nivelul pleoapelor. Fracturile oaselor fetei, infectiile care pornesc de la nivelul dintilor sau chirurgia ortognata sunt de asemenea tratate de un medic specialist chirurgie orala si maxilo-faciala.

Articole recomandate...