dr. Rahela Moca

medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

dr rahela moca medic specialist ortodontie ortopedie dento-faciala oradea clinica maxilomed medic ortodont (3)
dr rahela moca medic specialist ortodontie ortopedie dento-faciala oradea clinica maxilomed medic ortodont

Dr. Rahela Moca s-a alăturat echipei de specialiști MaxiloMED încă din perioada rezidențiatului în ortodonție și ortopedie dento-facială, deoarece a rezonat cu valorile și principiile echipei noastre.

Dr. Rahela Moca a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea, domeniul Medicină Dentară în 2019. În urma participării la concursul de rezidențiat din același an, își asigură locul între rezidenții specializării: Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială. Din dorința de perfecționare, un an mai târziu începe studiile doctorale, iar începând cu anul 2023 devine medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială. Activitatea de formare a fost completată de cea științifică, doamna doctor fiind autor și coautor la mai multe articole de specialitate publicate în reviste de prestigiu internaționale.

Rezultate excelente prin eforturile medicilor specialiști.

Dr. Rahela Moca a ales această specializare datorită multiplelor posibilități, pe care această specializare le oferă, de a schimba în bine, viețile oamenilor, începând de la cele mai mici vârste și din convingerea că ortodonția înseamnă mai mult decât aliniere dentară. Pe parcursul formării sale profesionale, doamna doctor a participat la numeroase cursuri și conferințe din domeniul ortodonției, conștientă fiind că investiția în educație este fundamentală pentru fiecare dintre noi.

Temperamentul și caracterul o fac o persoană deosebit de plăcută și apropiată de pacienți capabilă să empatizeze cu nevoile și dorința lor.

MaxiloMED

Dr. Rahela Moca - medic ortodont Oradea

Stomatologia pentru copii este o adevărată artă

maxilomed

    Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile

    Sau ne puteți contacta: +40 359 178 678