dr. Eduard Tabarcea

medic specialist endodonție

dr eduard tabarcea medic specialist endodontie clinica maxilomed oradea cluj napoca
dr eduard tabarcea medic specialist endodontie oradea cluj napoca clinica maxilomed

Tratamentul endodontic l-a pasionat pe dr. Eduard Tabarcea încă din studenție când a început să facă voluntariat pentru a învăța cât mai multe în acest domeniu și pentru a fi ferm convins că asta dorește să facă în cariera sa.

Pasiunea pentru endodonție l-a motivat pe dr. Eduard Tabarcea să se pregătească pentru examenul de rezidențiat, astfel încât să poată ocupa fără emoții un loc pentru pregătire în specialitatea dorită. După trei ani de pregătire în Centrul Universitar ”Cluj Napoca”, dr. Eduard Tabarcea devine medic specialist endodonție.

Dornic să se perfecționeze și să fie la curent cu cele mai moderne tehnici de tratament, dr. Eduard Tabarcea a investit constant în pregătirea sa și a participat la numeroase cursuri de perfecționare atât în România cât și la nivel internațional. Firea lui meticuloasă și ambiția de a reuși fiecare tratament îl motivează pe domnul doctor să își pregătească în detaliu fiecare caz și să fie la dispoziția colegilor săi, mai ales când sunt abordate cazuri dificile care presupun tratamente complexe multidisciplinare.

Dr. Eduard Tabarcea - medic endodont

Bucură-te de o stomatologie modernă, digitalizată.

maxilomed

    Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile

    Sau ne puteți contacta: +40 359 178 678