dr. Denisa Sabău

medic specialist protetică dentară

dr Denisa Sabau medic specialist protetica dentara oradea clinica maxilomed
dr Denisa Sabau medic specialist protetica dentara oradea clinica maxilomed
Dr. Denisa Sabău s-a alăturat echipei MaxiloMED după o perioadă lungă de activitate medicală în cadrul cabinetului medical individual, din dorința de a evolua atât profesional cât și științific.

În anul 2004, doamna doctor a început activitatea ca și medic stomatolog generalist, perioadă în care a câștigat experiență în abordarea cazurilor din perspectivă multidisciplinară. Dragostea față de protetica dentară și dorința de perfecționare au determinat-o ca în anul 2017 să se alăture echipei MaxiloMED, unde și-a limitat practica medicală la reabilitările protetice. Dorința de perfecționare a motivat-o pe doamna doctor să se prezinte la concursul național de rezidențiat în anul 2019, iar punctajul obținut i-a permis să aleagă specialitatea dorită și anume protetica dentară. Începând cu anul 2023 doamna doctor are titlul de medic specialist protetică dentară, obținut ca urmare a promovării examenului de medic specialist în toamna anului 2022.

Înclinarea spre studiu și perfecționare au făcut ca începând cu anul 2019, doamna doctor să înceapă studiul pentru teza de doctorat în domeniul reabilitării implanto-protetice. Motivația sa pentru a depune acest efort suplimentar este că atunci când dorești să atingi un obiectiv, acest obiectiv te obligă șă evoluezi și să te perfecționezi atât profesional cât și uman.

Rezultate excelente prin eforturile medicilor specialiști.

Dat fiind că dr. Denisa Sabău este o persoană voluntară și generoasă, care dorește să împărtășească cunoștințele proprii și colegilor mai tineri, începând cu anul 2020 este cadru didactic la disciplina de protetică dentară din cadrul Departamentului de Medicină Dentară al FMF Oradea.
Firea empatică și voluntară asociată cu un optimism cronic o fac pe doamna doctor să fie apreciată de pacienți și este alături de ei cu scopul de a le face viața mai frumoasă și le a aduce un zâmbet pe buze.

MaxiloMED

Dr. Denisa Sabău - medic protetician Oradea

Stomatologia pentru copii este o adevărată artă

maxilomed

    Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile

    Sau ne puteți contacta: +40 359 178 678