dr. Bogdan Sandu

medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială
dr Bogdan Sandu​ echipa chirurgie orala si maxilo-faciala clinica maxilomed medic chirurg maxilo facial oradea
dr Bogdan Sandu​ medic specialist chirurgie orala si maxilo-faciala clinica maxilomed medic chirurg maxilo facial oradea

Dr. Sandu Bogdan a cunoscut stomatologia încă din copilărie, prin activitatea pe care tatăl său a avut-o ca și tehnician dentar și a dorit să ducă această profesie la cel mai înalt nivel cu putință.

În anul 2006 începe cursurile Facultății de Medicină Dentară din Cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca pe care o finalizează în anul 2011. Ulterior, dr. Sandu Bogdan se prezintă la concursul național de rezidențiat, iar rezultatele obținute i-au permis să aleagă ca și specialitate Chirurgia Orală și Maxilo-Facială. A ales această specialitate din dorința de a evolua cât mai mult ca și medic și pentru a putea trata cazuri complexe care pot depăși competențele unui medic stomatolog. 

Specialitatea aleasă impune aprofundarea cunoștințelor medicale, iar în anul 2016 dr. Sandu Bogdan finalizează Facultatea de Medicină Generală din cadrul aceleași universități.

Tehnologia digitală în tratamente de chirurgie orală & maxilo-facială realizate de dr. Sandu Bogdan

Anul 2017 vine cu statutul de medic specialist Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, statut obținut o dată cu susținerea examenului de medic specialist la finalul a 5 ani de activitate practică și studiu continu.

Formarea și educarea continuă sunt o caracteristică a domnului doctor, acesta a participat la mai multe cursuri de formare atât în România cât și în alte țări, iar înclinarea spre detalii l-au făcut să urmeze mai multe module de pregătire în reconstrucția microchirurgicală organizate în cadrul Universității din Aachen Germania, dar și alte cursuri de formare în domeniul implantologiei dentare.

Din dorința de a evolua, dr. Sandu Bogdan a început studiile de doctorat în anul 2021, iar domeniul de interes este chirurgia ghidată. Alegerea acestui domeniu a fost motivată de abilitățile și înclinarea spre tehnologia digitală pe care domnul doctor o are asociate cu experiență în reabilitarea pacienților cu ajutorul implanturilor dentare. Prin activitatea sa, domnul doctor dă dovadă de dăruire și empatie față de nevoile pacienților pe care le-a pus întotdeauna pe primul loc.

MaxiloMED

dr. Bogdan Sandu - chirurg maxilo-facial Oradea

Bucură-te de o stomatologie modernă, digitalizată.

maxilomed

    Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile

    Sau ne puteți contacta: +40 359 178 678