dr. Anna-Maria Janosy

medic primar ortodonție și ortopedie dento-facială

dr anna maria janosy medic primar ortodontie ortopedie dento faciala clinica maxilomed medic ortodont oradea
dr anna maria janosy medic primar ortodontie ortopedie dento faciala clinica maxilomed medic ortodont oradea

Dr. Anna Maria Janosy a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca în anul 2006, iar ca urmare a concursului național de rezidențiat a ales să se perfecționeze în Ortodonție și în Ortopedie Dento-Facială.

În anul 2010 devine medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială ca urmare a promovării examenului de medic specialist organizat în același centru universitar. Începând cu anul 2014, devine medic primar ortodonție și ortopedie dento-facială statut obținut după promovarea examenului de primariat.

Firea curioasă și înclinația spre studiu au determinat-o pe doamna doctor să se perfecționeze continuu, astfel încât pacienții ei să beneficieze de cele mai noi și bine documentate metode de tratament. Astfel pe parcursul carierei de medic specialist a participat la peste 50 de cursuri și manifestări științifice de specialitate, care au crescut și îmbunătățit semnificativ activitatea, dar mai ales rezultatele obținute prin tratamentele acesteia.

Tehnologia digitală în tratamente ortodontice realizate de dr. Anna-Maria Janosy

În cadrul Clinicii MaxiloMED, dr. Anna Maria Janosy utilizează într-un mod foarte eficient tehnologia digitală de care dispune și implementează protocoale de lucru cu un grad mare de predictibilitate și siguranță. Prin tehnicile de avangardă utilizate de către doamna doctor, gradul de confort al pacientului cu aparat dentar a crescut semnificativ, făcând ca experiența acestuia pe parcursul tratamentului să fie cât mai plăcută.

Din dorința de perfecționare continuă, doamna doctor a participat la programul FACE Advanced Orthodontics, care s-a întins pe o perioadă de 2 ani și pe care l-a finalizat cu succes în ianuarie 2023.

MaxiloMED

dr. Anna-Maria Janosy - medic ortodont Oradea

Bucură-te de o stomatologie modernă, digitalizată.

maxilomed

    Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile

    Sau ne puteți contacta: +40 359 178 678