dr. Adrian Gabără

medic primar chirurgie orală și maxilo-facială

dr Adrian Gabara medic primar chirurgie orala maxilo faciala bucuresti clinica maxilomed oradea stomatolog dentist chirurg maxilo facial
dr Adrian Gabara medic primar chirurgie orala maxilo faciala bucuresti clinica maxilomed oradea stomatolog dentist chirurg maxilo facial

Nu există suficiente mâini pentru câți oameni au nevoie de ajutor”, aceasta este o propoziție pe care dr. Adrian Gabără o spune constant colegilor săi și reflectă credința sa că medicina trebuie să fie făcută pentru a ajuta pe cel în suferință.

În 2007, dr. Adrian Gabără finalizează studiile Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București și începe în anul imediat următor specializarea în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială. În anul 2011 obține și licența de medic stomatolog în cadrul universității mai sus menționate. Actualmente,d r. Adrian Gabără este medic primar chirurgie Orală și Maxilo-Facială, cu o activitate clinică deosebit de diversă.

Dr. Adrian Gabără trăiește în mare măsură pentru pacienții săi, pentru ca totul să fie cât mai perfect, din acest considerent petrece o mare parte din timpul său în blocul operator și nu de puține ori se întâmplă să finalizeze operațiile la ore târzii din noapte. Dorința de a ajuta și pasiunea pentru medicină l-au determinat să încerce depășirea limitelor în care a trăit și a fost educat, iar rezultatul nu s-a lăsat așteptat prea mult, astfel domnul doctor este un deschizător de drumuri în chirugia maxilo-facială din România și a realizat mai multe intervenții în premieră la noi în țară cum sunt protezele de articulație temporo-mandibulară sau reconstrucții complexe cu os și țesut recoltat de la nivelul piceorului pentru a reface maxilarul și mandibula la pacienții oncologici.

Tehnologia digitală în tratamente de chirurgie orală & maxilo-facială realizate de dr. Adrian Gabără

Pe parcursul carierei sale medicale, dr. Adrian Gabără a urmat nenumărate cursuri de perfecționare atât în România dar mai ales în străinătate din dorința de a cunoaște cele mai noi metode de reabilitare a pacienților săi. De asemenea domnul doctor a urmat pe parcursul anului 2022 mastershipul ”Laser Therapy in Dentistry” din cadrul Aachen Dental Laser Center (AALZ) and RWTH International Academy pe care l-a absolvit după un an de studiu.

MaxiloMED

dr. Adrian Gabară - chirurg maxilo-facial Oradea

Bucură-te de o stomatologie modernă, digitalizată.

maxilomed

    Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile

    Sau ne puteți contacta: +40 359 178 678