as. univ. dr. Abel Moca

medic specialist pedodonție

dr abel moca medic specialist pedodontie clinica maxilomed oradea stomatolog dentist medic pedodont (2)
dr abel moca medic specialist pedodontie clinica maxilomed oradea stomatolog dentist medic pedodont (1)

Dr. Abel Moca a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul FMF Oradea în anul 2016. Ca urmare al punctajului obținut în urma concursului național de rezidențiat urmează pregătirea în pedodonție în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, iar din anul 2020 este specialist în pedodonție, făcând parte din prima generație de specialiști în pedodonție din România.

Stomatologia pediatrică este ramura din stomatologie care necesită răbdare, empatie și deschidere față de micii pacienți, toate acestea fiind calități pe care dr. Abel Moca le are din plin. Pacienții care vin la el învață că la medicul stomatolog se poate veni fără frică, fără durere și cu încredere.

Dr. Abel Moca s-a alăturat echipei MaxiloMED și este dedicat practicării stomalogiei pediatrice, fapt confirmat de plăcerea copiilor de a fi tratați de el. 

Tehnologia digitală în tratamente pedodontice realizate de dr. Abel Moca

În afară activității clinice, dr. Abel Moca este pasionat și de aspectul academic. Activează în cadrul Departamentului de Medicină Dentară din cadrul FMF Oradea, și deține titlul de doctor în Științe Biomedicale din anul 2021, fiind autor și coautor la peste 30 de articole publicate în reviste naționale și internaționale de specialitate. Preocupat de creșterea și dezvoltarea cunoștințelor și a abilităților care îl pot face un medic mai bun, a participat la numeroase cursuri de perfecționare, iar din 2021 s-a înscris la cea de-a doua specialitate, Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială.

Dorința de dezvoltare continuă se reflectă și în modul în care își petrece timpul liber. Pasiunea de a citi, de a scrie și de a călători sunt o dovadă a dorinței de a știi și a descoperi mai mult.

MaxiloMED

dr. Abel Moca - medic pedodont Oradea

Bucură-te de o stomatologie modernă, digitalizată.

maxilomed

    Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile

    Sau ne puteți contacta: +40 359 178 678