Specialistii MaxiloMED

dr andrei tent clinica maxilomed oradea chirurgie maxilo faciala chirurgie orala
Specialist Chirurg maxilo facial
Acoperire
  • Chirurgie orala
  • Chirurgie maxilo faciala
  • Implantologie
MaxiloMED Oradea, Stefan Zweig 2

dr. Andrei TENT

chirurg maxilo facial

Dr. Tent Andrei este absolvent ca sef de promotie al Facultatii de Stomatologie din cadrul Universitatii Oradea in anul 2010. In anul 2010, ca urmare a concursului national de rezidentiat, ocupa locul al 2-lea din cele disponibile in centrul universitar Cluj-Napoca pentru specialitatea chirurgie orala si maxilo-faciala.

Si-a inceput activitatea in cadrul cadrul Institutului Oncologic Cluj-Napoca pentru efectuarea modului de Chirurgie Generala in anul 2011, urmand ca din 2012 sa activeze in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj – Napoca in cadrul sectiei de chirurgie orala si maxilo-faciala.
In cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie Oradea, devine incepand cu octombrie 2016 cadrul didactic la Catedrala de Chirurgie orala si maxilo-faciala.

In anul 2017 sustine teza de doctorat cu titlul “Traumatismele mandibulei: aspecte epidemiologice, clinice si terapeutice” in vederea obtinerii titlului de Doctor in Stiinte Medicale.
Ca urmare a activitatii medicale si de cercetare a publicat un numar de 7 articole de specialitate indexate in baza de date internationala, participand la conferinte nationale si internationale de specialitate.

  • Membru al Societatii Europene de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala
  • Medic specialist chirurgie orala si maxilo-faciala
Recenzii pacienti
 
     
– Nume

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec aliquet sodales fermentum.

Echipa MaxiloMED