conf. univ. dr. Andrei Țenț

medic primar chirurgie orală și maxilo-facială

conf univ dr Andrei Tent medic primar chirurgie orala maxilo faciala clinica maxilomed stomatolog dentist chirurg maxilo facial oradea cluj napoca
conf univ dr Andrei Tent medic primar chirurgie orala maxilo faciala clinica maxilomed stomatolog dentist chirurg maxilo facial oradea cluj napoca

Dr. Andrei Tent este absolvent ca șef de promoție al Facultății de Stomatologie din cadrul Universității Oradea în anul 2010. În anul 2010, ca urmare a concursului național de rezidențiat, ocupă locul al 2-lea din cele disponibile în centrul universitar Cluj-Napoca pentru specialitatea chirurgie orală și maxilo-facială.

Dr. Andrei Țent și-a început activitatea în cadrul cadrul Institutului Oncologic Cluj-Napoca pentru efectuarea modului de Chirurgie Generală în anul 2011, urmând ca din 2012 să activeze în Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj–Napoca, în cadrul secției de chirurgie orală și maxilo-facială. În cadrul Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, devine începand cu octombrie 2016 cadru didactic la catedra de Chirurgie orala si maxilo-faciala.

Tehnologia digitală în tratamente de chirurgie orală & maxilo-facială realizate de dr. Andrei Țenț

In anul 2017 susține teza de doctorat cu titlul “Traumatismele mandibulei: aspecte epidemiologice, clinice și terapeutice” în vederea obținerii titlului de Doctor în Științe Medicale.
Ca urmare a activității medicale și de cercetare a publicat un numar de 18 articole de specialitate indexate în baza de date internațională, participând la conferințe naționale și internaționale de specialitate în domeniul chirurgiei orale & maxilo-faciale.

MaxiloMED

dr. Andrei Țenț - chirurg maxilo-facial Oradea

Bucură-te de o stomatologie modernă, digitalizată.

maxilomed

    Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile

    Sau ne puteți contacta: +40 359 178 678